Nyheterna

Läs om det senaste som händer hos oss

Semester

6 juli 2022
Vi närmar oss semestern 2022, som vanligt så håller vi stängt under veckorna 29, 30 & 32. Vi kommer köra med begränsad kapacitet under veckorna 28 & 32
XE med botten dispenser.JPG

Sammanslagning av bolage

6 juli 2022
Vi håller just nu på för fullt med att fusionera ihop våra dotterbolag i-Tech Lebeling och i-Tech Machining. Sedan en tid tillbaka har vi bedrivit all verksamhet i i-Tech Machining och detta kommer vi att fortsätta med. Förhoppningsvis kommer fusionen vara klar i mitten av aug. och då kommer i-Tech Labeling att fusioneras in i i-Tech Machining. Detta är inget som våra kunder att påverkas utav, samtliga givna garantier och andra ingångna avtal kommer att föras över till i-Tech Machining.
DSC_0021.jpg

Välkommen David

15 november 2021
Vi välkomnar David som idag börjar hos oss som operatör!
Namnlöst-3.jpg

Rekrytering

26 maj 2021
Vi är i ett väldigt expansivt skede och behöver därför utöka vår personalstyrka. Arbetsuppgifterna består i montering och att vara behjälplig inom vår skärande bearbetning. Du kommer jobba i ett väldigt glatt och kompetent gäng i en modern verkstad. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande båda i vår egen verkstad och ute hos våra kunder. Om du tror du är rätt person för detta jobbet får du gärna höra av dig till Stefan Jönsson.
DSC_0091.jpg

Magnus börjar hos oss som produktionsupport

17 mars 2021
Magnus Rosengren ska hjälpa oss med diverse sysslor för att avlasta operatörerna i verkstaden. Magnus kommer att hjälpa oss hålla igång maskinerna, kapa material , köra ärenden m.m. Vi hälsar Magnus välkommen i gänget.
5.jpg

Hemsida

10 mars 2021
Under februari & mars har vi lagt ner mycket jobb på att uppdatera vår hemsida och på så sätt hålla dig som kund. Vi vill även hålla oss uppdaterade och attraktiva på marknaden och med det vill vi även nå ut med vårt instagramkonto för att visa mer av vad vi jobbar med. https://www.instagram.com/itechsolutions.se/