I-techsolutions


I-techsolutions startade under namnet Lunds Mekaniska 2011 och var då i huvudsak inriktade på skärande bearbetning. Verksamheten utvecklades under årens lopp med bland annat konsultuppdrag inom administration och affärssystem (Monitor). Med tiden började vi även utveckla och tillverka maskiner för applicering av etiketter.

2014 flyttade vi till våra nuvarande lokaler i Sjöbo och vi investerade i fler bearbetningsmaskiner samt anställde operatörer. Våra kunder fanns inledningsvis i huvudsak inom förpackningsindustrin och converteringsindustrin. Ganska snart inledde vi ett samarbete med en tillverkare av Go-cart inom vilket vi fortfarande är aktiva, och därefter rullade det på med flera nya kunder inom olika marknadssegment.
Kundbasen har utvecklats och förändrats en del under årens lopp och idag finner vi våra kunder bland annat inom förpackningsindustrin, fordonsindustri, robot tillverkare, trådtillverkningsindustrin mfl.

Vi jobbar med kunder både i Sverige och utomlands. Genom att klicka på länken "skärande bearbetning" hittar ni mer information inom detta område.

Vi tillverkar allt från smått till stort

 

 

 

 

2016/2017 startade vi med etiketteringsmaskiner. Vi har idag en stor produktportfölj för ändamålet att applicera etiketter på olika typer av produkter. Vi kan ta fram enklare utrustningar för enklare applikationer där kundens krav och behov inte är så stora, men i har även väldigt avancerade maskiner för de tillfällen våra kunder behöver det. Vi försöker vara väldigt noga med att specificera maskinerna rätt utifrån kundernas behov, det är viktigt att vi löser uppgiften utifrån kundens behov men det är lika viktigt att vi inte över specificerar maskinen så kunden tvingas betala för funktioner man inte har nytta av. Våra kunder inom etikettering finns inom flera marknadsområden så som livsmedel, kemiindustrin, skönhetsprodukter, hårvård, bryggerier, läkemedel etc. etc. För att läsa mer om våra etiketteringsmaskiner klicka här.